Kalendarium våren -20

UPPDATERING AV KALENDARIUM 2020
Villaföreningen Lindegård

FEBRUARI
Villaföreningens första pubkväll (after work) på Gamla Enskede Bryggeri gick av stapeln den 7 februari och det var bra uppslutning med dryga 50-talet besökare. Det var väldigt lyckat, alla deltagare tyckte att det var ett bra initiativ så det blir nog repris!
Gamla Enskede Bryggeri ligger på Bolidenvägen 8 och de kör även pubkvällar valda onsdagar. Mer info om det i Facebookgruppen och på hemsidan.

MARS
Årets första nummer av Lindegårdsnytt är ett faktum. Det numret går alltid ut till samtliga boende i villaföreningen, i syfte att locka nya medlemmar.
Vi vill även passa på att informera om att det är dags att betala in medlemsavgiften för 2020! Du kan både swisha och betala in till plusgiro som vanligt (se kolumnen här till höger för mer info), men försök undvika att dubbelbetala. Vi går ut med den här informationen flera gånger under året, så håll koll på om du redan har betalat!

Den 18 mars blir det årsmöte och kallelsen ska ha hamnat i era brevlådor. I år håller vi till på Enskede värdshus, så väl mött där! Det blir som vanligt angelägen information, kaffe, tilltugg och trevliga samtal. I år ska vi även byta ut en del av styrelsen, så den som känner för att göra en insats är hjärtligt välkommen att erbjuda sina tjänster. Det behövs webbredaktör, ordförande, kassör osv.

VÅREN 2020
Vad som händer under våren är ännu en väl förborgad hemlighet – inte ens vi själva vet riktigt säkert! Men förra årets garageloppis var poppis, trots uselt väder, och många har önskat att vi gör ett nytt försök. Om ni har andra idéer får ni gärna tipsa – antingen via hemsidan, Facebookgruppen eller på årsmötet!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>