Protokoll från styrelsemöte 2017-09-05

Vi har gått igenom vilka som är medlemmar i Facebook-gruppen ”Vi som bor i Enskede gård” eftersom vi kräver  medlemskap i villaföreningen. Den används idag flitigt och har redan fått 105 medlemmar.

Stadgarna har gåtts igenom och det blev några ändringar av själva innehållet och en del språkliga justeringar/moderniseringar. Stadgeändringarna kommer att tas upp på både höstmötet och årsmötet.

Aktiviteter Enskede Gårdsdagen: Inger informerade om vilka aktiviteter som som kommer att äga rum och vilka som behöver bemannas. Vi bestämde även vilka övriga sidoaktiviteter som behöver fixas och av vem. Det kommer att bli en trevlig dag!

Höstmötet: Planerade och måste hitta en bra lokal och någon underhållning/ föredrag om något som är aktuellt och intressant. Vi får kontakta Lindeskolan och fråga om det finns möjlighet att få vara i matsalen som vid årsmötet. Vi kontaktar även Enskede skola, Kunskapsskolan etc.

Kan Stadsdelsförvaltningen bistå med lokal?

Webbredaktionen Inget särskilt att rapportera. Vi har problem med råttor i området så det är viktigt att uppmana folk att plocka upp sina äpplen (fallfrukt), både på tomten och ute på gatan!

Lindegårdsnytt nr 3/2017 Manusstopp 23-24/9. Nästa nummer av LN ska delas ut senast två veckor före höstmötet då inbjudan till höstmötet annonseras i tidningen. Extra inbjudan skickas därefter ut 1 vecka-10 dagar före mötet.

Tidningen ska även bl.a innehålla intervju av den som vinner tipsrundan på Enskede gårdsdagen och  annons om vakans i grannsamverkan.

Arbetsgrupperna

Trafikgruppen: Det har visat sig att det finns ett smidigt sätt att bevaka de stora händelserna i vårt närområde, som byggnationerna i Slakthusområdet och trafikproblemen vid Lindeskolan etc. Vi kommer därför att lägga ut länkar till informationssidor på webben, så  var och en kan bevaka själv. Jöran representerar villaföreningen i Stadsdelsförvaltningen gällande stölderna och missbrukarna runt Lindevägen.

Framtidsgruppen: En Framtidsgrupps funktion täcks eventuellt av ovanstående, eftersom gruppen till stor del handlar om att få fram och förmedla information om vad som händer.

Nästa styrelsemöte är tisdagen den 3 oktober.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>