Protokoll från Styrelsemöte 2017-10-03

Aktiviteter

Planerade inför Höstmötet och lokal är bokad  i Lindeskolan och vi behöver även boka någon underhållning/föreläsning i något aktuellt ämne, hoppas boka någon från Polisen och/eller skadedjursbekämpningsföretag.

Webbredaktionen

Ingen rapport om webben denna gång.

Kallelse till Höstmötet

Inbjudan finns i senaste numret av Lindegårdsnytt men ska även skickas ut tio dagar före mötet.

Arbetsgrupperna

Trafikgruppen,  Om man vill rapportera någon till polisen som hänt/händer i vårt område. utan att behöva ringa, kan man kontakta polisen via mailadressen:  registrator.stockholm@polisen.se, det kan t.ex. vara när någon delar ut främlingsfientligt propaganda. Vi har fått information om att det är fritt för medborgarna att använda mailadressen. Har man synpunkter om något annat, t.ex. att krossat glas behöver tas bort, att gatubelysning inte fungerar eller att stora hål i gatan behöver lagas kan man använda tyck till-appen.

Grannsamverkan, Vi har fortfarande vakanser i grannsamverkarna.  Göran som är samordnare skriver ihop annonser som publiceras på webben. Annonsen finns nu publicerad.

Den senaste polisrapporten finns nu upplagd på hemsidan.

Det har noterats att det sker narkotikahandel i Lindeparken och på gångvägen till hållplats Linde och fram till tunnelbanan. Det är ett par män som tar förmiddags-, lunch-,och eftermiddagspromenader där och beter sig skumt. Polisen har varskotts och vi kan bara hoppas att de gör något åt det här.

Jöran Tyllström har kontakt med Stadsdelsnämnden om det som sker vid Lindevägen och det röda planket mot Slakthuset.

Tjuvgods har nu lagt ner sin verksamhet, nu gäller det att få bort husbilen som är parkerad vid infartsparkeringen till Globen också. Där har föreningen agerat och idag verkade det som om husvagnen är borta. I skrivande stund kan meddelas att även husbilen nu är borta från området mellan infartsparkeringen och rondellen.

Nästa styrelsemöte är måndagen den 20 november.

 

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>