Sammanfattning av styrelsemötet 10 november 2014

Till mötet hade vi inbjudit valberedningen eftersom de behöver lite tid att förbereda nyval av ledamöter inför årsmötet. Två ledamöter har aviserat att de avgår och måste ersättas. Om någon känner att det vore intressant att ta del i de frågor som diskuteras i styrelsen är vi och valberedningen tacksamma att få reda på det!

Vi summerade höstmötet och har funderingar kring den dåliga uppslutningen, endast 18 personer kom. Vi vill gärna höra vilka ämnen som skulle kunna locka fler.

Datum för årsmötet bestämdes: 24/3 2015.

Nästa nummer av Lindegårdsnytt planerades.

Göran Sahlin informerade om förändringar inom Grannsamverkan, finns även utlagt här på webbsidan.

Lotta Munkhammar har överlämnat arkivhandlingarna för åren 1928-2010 till stadsarkivet. Läs avtalet som finns på sidan Protokoll och skrivelser.

Årets Lindegårdare ska utses till årsmötet. Alla medlemmar uppmanas att nominera någon som gjort insatser för området och bör uppmärksammas. Hör av er till mig  med namn och gärna motivering. Det slutliga valet görs sedan av styrelsen.

Marianne Gripman
Sekreterare

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>