Styrelsemötet 2015-11-16

Valberedningen var med på mötet och informerade om att de har påbörjat arbetet inför årsmötet 2016. De ville veta vilka i styrelsen som vill vara kvar och ställer ställer upp på omval och vilka som önskar träda ur.

 Tillsammans med vår redaktör Klas Hansson planerade vi nästa nummer av Lindegårdsnytt som utkommer i december, och vi bestämde att för att kunna leverera Lindegårdsnytt före jul, måste vi ha manusstopp den 29/11.

Göran Sahlin meddelade att Söderortspolisen inte har kunnat skicka ut rapporter på grund av organisationsstörningar. En betydande ökning av antalet inbrott och inbrottsförsök har skett i bevakningsområdet, 25 stycken hittills i november. Det är därför viktigt att se över fönster, dörrar m.m. och hålla ett vakande öga på egna och andras fastigheter och kolla obehörig trafik.

 Vi fastställde datum för årsmötet till den 5 april 2016.

Styrelsen har även fått information från medlemmar om att en obebyggd tomt på Kålgårdsvägen är såld. Planer finns att där bygga flerbostadshus liknande dem på Bägerstavägen, som inte fick bygglov beviljat. Viktigt att få till en Framtidsgrupp som bevakar och agerar.

 

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>